Vecka tre av fyra


Här skulle det egentligen vara en bild på en bil…

Tiden går för fort! Hur stoppar jag den? är nu inne på min tredje semestervecka av fyra. Känns som om bara en vecka är kvar nu när den tredje redan naggats i början… Vad har jag gjort? Inget känns det som, men det var just inget jag skulle göra förutom resan till Halmstad. Har man lite tråkigt så går tiden saktare, jag har väl haft för roligt då?

I natt har jag sovit rättså gott, vaknade vid sex, somnade om och vaknade av knackning på ytterdörren strax före nio. Jag vimsade upp, letade efter nåt att klä på mig och öppnade. Min hyresvärd stod utanför och undrade om jag kunde ha deras nyckel när de åker iväg några dagar med sin nyinköpta husbil. Han ville att jag går in och kollar faxen en gång om dagen. Helt okej sa jag.

Femton minuter senare kom han upp igen och bara sträckte fram bilnycklarna till Audin, den jag lånade förra veckan. Sa att jag fick köra vart jag ville! Kan man ha det bättre vad gäller boende???

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.