Med bil


Hyresvärdens röda Audi…

Ja, som sagt så är jag med bil ett par dar, eller hur länge vet jag inte, jag bara fick nyckeln i min hand! Ska ta alla sopor som ska till avfallsanläggningen och sånt som ska till verkstaden och även sopor därifrån som bara har blivit stående. Kör vart jag vill…

Anmaja

7 comments
 1. Vad kul att du fick låna bil på din semester. Din hyresvärd är ju toppen! Vi har äntligen fått lite regn här nu och det känns skönt.
  En trevlig eftermiddag och kväll önskar jag dig.

 2. Dorinda – Ja de är jattebra, både ”frun och herrn”! 🙂
  Vi hade regn igår, men soligt med mycket moln idag… Ser ut som regnet hänger i luften, tyvärr och jag ska dansa ikväll tänkte jag.
  Trevlig kväll!
  Anmaja

 3. Äntligen funkar mitt bredband, just nu i alla fall. Är det här din sista semestervecka? Hoppas den blir fin. Sitter på landet nu men åker till stan i morgon för att byta mitt usla bredband och prova ett nytt. Håll tummarna!

 4. Bella – Frustrerande när det inte funkar! Bilar, datorer, ja allt sånt där viktigt i ens liv måste bara funka! 😉
  Jag är inne på tredje veckan av fyra, så det är nästsista semveckan och idag regnar det…
  Anmaja

 5. Hej Anna Grattis till att vara med bil, om än bara några dagar. Tror inte bara att det beror på superbra hyresvärd, du är nog (vad jag vet och tror) en toppenhyresgäst att ha. Bara känslan av att HA bil gör det enklare ibland. Ska ev till M-ås ikväll, gissa på vad…hihi. Är lite trötter denna lediga dag som tillbringats vid datorn. Felicia var på dans igår. Så himla söt var hon.
  Nu ska jag något i magen se till att få….
  Kram och hej då fr emM

 6. Denna bilden är väl inte från ditt eller hur? *L*

 7. Monika – Ja det har jag inte tänkt på – att jag kan vara en toppenhyresgäst! 🙂 Jag sköter mina hyresinbetalningar, skräpar inte ner och har inte stökiga fester om nätterna. Försöker att sköta mig så gott jag kan. 😉
  Tror säkert att Felicia gjorde succé på dansen igår – såg Du att jag satte in bilden på Ostkantens sida?
  Bilden är tagen genom ett av fönstrena där vi hade utställningen i Mönsterås. Maritas grejer i fönstret och ”min” bil utanför!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.