Attjo!


I kvällningen, östra stranden, Halmstad

Allergin har slagit till och jag kunde inte somna förrän efter två i natt. Jättejobbigt, fy för fasen. Sen var jag vaken från och till och vid sex i morse kunde jag inte somna om – jag borde ju i rimlighetens namn ha varit jättetrött? Så jag steg upp före sju – en söndagsmorgon, de Du! Har fortsatt att snora, nysa, snyta och kraxa. Kanske är det en förkylning i antågande också?

Jag har tagit allergimediciner, inhalationer, piller och spray – kan inte påstå att det hjälpt så mycket. ändå har jag ökat på medicinförrådet för över niohundra kronor häromdagen! Fy hundan vad dyrt och det bara för att jag missade gränsen för högkostnadsskyddet i maj. Ja det blir ju alltid dyrt nån period, men jag kunde haft lite bättre koll. Nu har jag lagt in en påminnelse till nästa år i mobilen så jag inte missar. Tekniken är underbar!

Det började regna nån gång vid midnatt och jag tror att det är en bidragande orsak till allergiutbrottet denna gång. Jag är av nån outgrundlig anledning ofta sämre vid regnväder. Tror att regnet drar ner en massa skit som finns där ute i atmosfären… Nu behöver naturen regn, så torrt som det är, men varför ska jag behöva lida för det?

Anmaja

2 comments
  1. Ja visst är det synd om oss allergiker och astmatiker. Fy hundan.. Här är det samma problem och har varit en längre tid. Så nattsömnen är förstörd. Nu när det är semester då ska man ju sova länge på mornarna men det är stört omöjligt. 🙁

  2. Berit – Ja att nattsömnen blir störd påverkar ju hela kroppen på alla möjliga sätt – inget kul. 🙁
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.