Lördag


En öl i Halmstad

En rätt vanlig lördag, med Ring så spelar vi och sen Melodikrysset. Jag lyssnar på radio – och då menar jag aktivt lyssnar, inte bara har ett enerverande surr i rummet. Och just lördagsförmiddagen och söndagsmorgnar är jag på onknappen när jag vaknar.

Jag har faktiskt plockat ur min resväska – jag tror det är rekord i snabbhet! Den står i garderoben så den är undan – men, men, i ärlighetens namn ska jag säga att det jag plockat ur – det ligger på min säng… Nej, inte allt, men det där jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Så ordentlig är jag. *L*

Anmaja

4 comments
  1. Den smakade säkert gott en solig dag!!!
    Ha en skön helg!

  2. Gunilla – Den var inte alls dum i stundens hetta. 🙂 😉
    Anmaja

  3. Vilken fin bild! Du är verkligen en fin fotograf. Jag tycker många av dina bilder är små konstverk. Ha en riktigt trevlig helg.

  4. Dorinda – Tack snälla rara lilla vän! Roligt att höra. Jag la in några bilder på det där ölglaset på SK och fick en del positiva kommentarer och jag tackar och bockar och säger att jag ”ser bilder i allt – överallt” och det var tur att jag läskade mig med en öl för ovanlighetens skull och inte bara vanligt vatten!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.