Hemma igen


Lussekatt på dukar som ska kastas eller till tvätt…

Jaha så är jag hemma igen efter minisemestern i Halmstad. Jag skrev igår på den bärbara och plötsligt släcktes skärmen ner och det försvann. Det har tydligen gått troll i bloggen? Jag skrev även lite igår på tåget, men efter en stund fick skärmen totalspader och stod bara och darrade och flimrade. Jag stängde av och startade upp och det kom igen efter en liten stund. Kanske saknar laptopen en inbyggd antiskakgrej?

Mitt 45-60-minutersprojekt… I Halmstad kunde jag förstås inte utföra det på samma sätt som här hemma och idag har jag fuskat. Fy på mig! Hade en förhoppning om att jag i alla fall skulle plocka ur min resväska, men det har jag inte gjort heller. Det är ju så ebarmerligt tråkigt!

Katten vill ut, han har haft det bra hos mina vänner A och L, men de går inte ut med honom och det är förstås inget jag kräver eller önskar. Så jag har lovat honom att vi ska gå nu snart, när jag är klar här. Förutom att blogga messar jag med en ’gammal älskare’ på MSN just nu. *he, he*

Anmaja

2 comments
  1. Hej där! Vad kul att du är hemma igen. Tack för SMS som du skickade på resan. Nog är väl hemma bäst? 😉

  2. Dorinda – Visst är hemma bäst! Borta är bara bra. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.