Biblan i Hamlstad


Smörblommor vid Kalmar dämme

Sitter på biblan i Halmstad, ett nybyggt hus som delvis sträcker sig över ån. Nissan tror jag det är. Viskan, Lagan, Niskan ätran – hur sa man, Vi ska laga, ni ska äta? Annan ordning – sk*tsamma.

När jag kom igår gick jag först lite på stan innan jag åkte ut till östra stranden. Där var två av kusinbarnen med varsin kompis och två kusinbarnbarn… Stugan full, men jag har fått en bra plats på golvet och det funkar för mig – jag hoppas för övriga också. Känns ju lite som jag gör intrång hos dem, men idag ska jag hålla mig undan så gott jag kan. Sitter ju här först och sen ska jag ut på stan igen och äta och se på vad stan har att visa upp i detta solsken som jag inte trodde skulle komma.

Igår satt vi ute och jag brände mig i ansiktet så jag känner mig svullen – idag är det solskyddsfaktor 15 i fejset. De bjöd på grillat igår, men jag hade inte räknat med att äta, men smakade en bit för sällskap skull. Senare på kvällen gick jag en promenad själv, på en timme, ner till stranden och runt bland husen. En del hus är jättegamla och skabbiga och en del är påbyggda på alla håll och kanter, en del är helt nya mini-minihus som är byggda i ”bungalowstil”- ser faktiskt lite fånigt ut!

Försökte att gå in på MSN och messa med er som är vakna och nytra vid datorn, men det funkade inte så jag hälsar till er här i stället! Nu har jag inte så många minuter kvar på den lånade datorn här på biblan så jag sparar och lägger ut detta innan jag blir utloggad.

Anmaja

2 comments
  1. Hej där. Kul att höra ifrån dig fast du är bortrest. Tiden har rusat iväg här hos mig som vanligt och imorgon är det redan dags för dig att resa hem till ditt. Jag slår vad om att Lussekatt blir glad när han får se dig. 🙂

  2. Dorinda – Ja jag tror han blev glad att se mig – inte så att han viftade på svansen direkt, men han kom och strök sig mot mina ben.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.