Att packa lite


Fullpackad och fetare – sommaren 2006

Att det ska vara så svårt att packa lite. Svårare är det för att jag bara ska vara borta tre dagar och två nätter. Då behövs ju egentligen bara reskläderna och ett ombyte och kanske en top eller blus extra – om jag spiller på mig, som min kloka väninna Marita sa. Men ska jag resa i kjol eller ”kortalångbyxor”? Ska jag ta röda linnekjolen eller nyinköpta jeanskjolen? är jag borta fler dagar har jag ju rätt att ta lite att variera mellan, men inte nu. Jo rätt och rätt, men förstå mig inte fel… Jag kan ju inte ta den stora väskan med mig på en sån här mini-minisemester.

Lakan och handduk behövde jag inte ta med, men det känns förargligt att inte göra, så jag tar mitt reselakan och ett badlakan om jag ska till stranden. Kanske jag inte alls kommer att bada, men jag tänker mig en barfotapromenad på stranden i alla fall. Nu är ju inte vädret det bästa och inget större hopp om bättring verkar det bli. Det sades att helgen som var skulle bli varm, då skulle det komma ett högtryck, men sen har de flyttat fram det till både tisdag och nu till onsdag. Så jag LITAR INTE på meteorologerna! Bhuuu…

Anmaja

2 comments
  1. Ser på den här bilden att du har har tappat många kilon sedan dess.. 😉

  2. Berit – Ja det är faktiskt tio kilo – jag ser ut som en runt boll i huvet ser jag nu! 🙂 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.