Nerplockning


”Keramiker”- kändes väl ändå som om hon tog i lite i överkant…

Idag har det varit vår sista dag på vår trevliga och fina utställning. Kändes lite vemodigt att plocka ner och dessutom blev Rigmor sjuk och Caisa följde med henne till sjukhuset så deras tavlor plockades ner direkt och snabbt och det blev så tomt på deras platser… Det kändes inte lika roligt att gå och äta när två av fem saknades. Men vi åkte i alla fall till Timmernabben och besökte ett trevligt ställe som var nyöppnat.

Det vore kul att ställa ut tillsammans igen och då hoppas jag att min vän Karin kan ha sina trasmattor med också. Keramik och trasmattor passar särskilt bra ihop, det vet vi ju sen vi hade det tillsammans för två år sen i Danderyd. Då sa vi att jag skulle försöka ordna nåt här nere nästa gång, som skulle varit i somras. Men jag hade min produktion nerlagd och hade inget att visa upp då. Nu är jag verkligen på g igen och det är så kul!

Anmaja

2 comments
  1. Såååå fin du är ……….Mycket bra kort på dig. Har tyvärr inte haft möjlighet att se er utställning, är ledsen för det. Men era öppettider passade inte med mina lediga ….tja inget att göra åt. Kan ni inte göra en miniutställning i er lokal så att jag m fl kan komma dit och titta och beundrar och ev köpa något? Snart ska jag lite mat ha …hej då och ha en bra dag…….Kram fr emM

  2. Monika – Trist att Du inte kunde komma, men så är det ju. Miniutställningar har vi ju i vår lokal, ja, men inte har jag sett Dej där då? 🙂
    Ses på banan i morgon, iaf en liten stund.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.