Deal med…


En natt vaknade jag och tog kort 03:22…

Ibland undrar jag om en del klädbutiker har en deal med firmor som säljer bläckpatroner eller tvärtom alltså. Idag fick jag ett reklammejl från H&M och där var en kupong som jag skulle skriva ut för att få 20 % på allt vid ett köptillfälle och för en tid sen skickade Lindex ut ungefär detsamma. Problemet med att skriva ut dessa färgglada kuponger med bilder som är helt mättade med färger är att jag tycker det går åt alldelses för mycket onödigt bläck. Så de så!

Men, jag vet ju hur jag kan skriva ut ”snabbt”och i gråskala… Kanske jag hinner med H&M idag eller om det får bli en annan dag. Keramikteamet ska ju träffas på ”mat å prat”ikväll och jag vet ännu inte vad jag ska ta med i matväg att bjuda på. Fastän vi aldrig bestämmer innan vad var och en ska ta med så brukar det bli en bra blandning. Det lutar åt nåt enkelt, kanske färdigt från butiken…

Mitt 45-60-minutersprojekt varje dag under semestern går alldeles utmärkt!

Anmaja

2 comments
  1. Jag börjar bli en aning nyfiken på det där med ditt projekt…

  2. Dorinda – kul att någon frågar! 😉 Det är inget särskilt spännande alls, men nyttigt för mig här hemma. Jag trodde jag sagt det till Dej, men ha tålamod jag kommer att berätta och kanske lägga in en bild också! He, he… 🙂 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.