Lite av varje


Gillar denna bild så den får komma in en gång till.

Har varit i Mönsterås idag och körde själv upp! är stadd med bil igen, men inte doterans denna gång, utan min hyresvärds! De är så jättehyggliga, tänk om alla hyresvärdar var som mina? En go bil att köra dessutom. I Mönsterås var jag själv i Hamnmagasinet idag och tiden gick i rasande tempo då jag hade massor av besök! Det var nog bara tomt en kvart mitt på dagen då jag kunde plocka fram min macka och hälla upp kaffet.

Många var pratsugna och stannade länge, några smög runt själva och viskade. Tänk bara att höra: ”Va häftigt, kolla, har aldrig sett sånt här… vad står det? ’Anna i Kalmar’ vem är det? Se på ampeln vad kul – men titta på ljusstaken i hörnet! ’Privat – men till rätt pris är allt till salu’. Ja Du den skulle man ha, men var?”

En kvinna kom och var helt såld på de femarmade. Undrade om jag gör på beställning, men jag gör ju inte det, men säljer det jag har… Hon tog mitt kort och skulle höra av sig till hösten, komma till verkstan. ”Ja, ja”tänkte jag, så säger de bara. Hon pratade mer och sa sen att hon ville ta kort på mig, sa att hon jobbar på Kalmarposten och ville skriva om att det gick bra på vår utställning. Hon ville även komma till verkstaden och skriva om oss alla där. ”Ja, ja”tänkte jag igen – och vissst vore det verkligen kul om hon gör det!

I morgon är det första semesterdagen! På kvällen är det möte i Ostkantens Linedancers och dans i hamnen som jag nog ska gå en sväng på. Tisdag kväll ska vi träffas alla fem nere i verkstaden på ”mat och prat”. Det var så länge sen nu och det ska bli jättekul att träffa alla igen! I vanliga fall så jobbar vi där på olika tider och ser varann så sällan. Och på onsdag ska jag till Mönsterås och ”gå vakt”igen tillsammans med Marita. På fredag blir det nerplockning av allt…

Anmaja

2 comments
  1. Vad kul för er att det går bra med utställningen. Det verkar så roligt alltihop, och nu kanske ni ska komma i tidningen också! Jag håller såklart tummarna.

  2. Dorinda – Ja tack, håll gärna tummarna, det kan behövas. Och det ÄR verkligen roligt alltihop! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.