Röker väl inte?


Konst på Drottninggatan i Stockholm

Tjejen på bilden här över röker inte va? Bilden överst på sidan i bloggens bakgrund alltså. Ibland får jag för mig att hon gör det, men jag vill tro att hon tuggar på pennan hon skriver med… Men hon har ju en skrivmaskin också. Undrar hur det är tänkt? Intresseklubben får gärna svara! *L*

Anmaja

3 comments
  1. Hej hej Anna Ja så var midsommar över igen. Tänka att den helgen har precis lika många timmar, minuter och sekunder som alla övriga helger, men ack så mycket som ska göras denna helgen. För att inte tala om alla som har enorma förväntningar och allt ska vara BARA SÅ PERFEKT…..Det perfekta har jag sedan länge struntat i. Jag har och gör så att det är ok för mig. Denna helgen såg landstinget till att jag hade/har att GÖRA….ojojoj, arbeta för sin lön jojojojo…..pustar ikväll.
    Ha det så gott och hoppas vi kan ses någon dag under din semester. Nu trött till sängen jag gå` Natti, kram och hej då fr emM

  2. PS Ser du väl att det är en penna hon ”tuggar” DS

  3. emM – visst ser jag att hon tuggar på sin penna och jag vill verkligen tro det… 🙂 😉 Bra att Du förtjänar Ditt levebröd på landstinget! Slit på Du medan vi andra har semester.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.