Semesterhugg

Jag har fått hugg i ryggen. Har nog jobbat för hårt idag på första semesterdagen. Steg inte upp förrän tjugo i nio och tog då itu med badrumsskåpen och lite annat. Har kastat en massa grejer som jag inte använt på jättelänge – så skönt att få ordning i skåpen! I morgon tar jag nog garderoben i hallen, den som jag tänkt sätta några hyllor i eftersom den är så stor. Kanske jag ger mig på linneskåpet också, såg att det behövs en genomgång nu när jag tog rena lakan för ombäddning.

En maskin tvätt är på gång och ska hängas. Men när jag bäddade fick jag hugget i ryggen. Vissa rörelser gör ont, hugger med andra ord alltså. Kan tänka mig att folk som får ryggskott känner så här fast kanske femton eller trettiosju gånger värre. Jag har själv aldrig haft skott i ryggen, men hugg har jag lite då och då. Nej inte ofta, men ibland. Det är inte skönt. Men skott är alltså mycket värre har jag förstått.

Anmaja

3 comments
 1. jag önskar dig en trevlig midsommar!
  Kram Gunilla

 2. Hej!
  Ska man inte vila när man har semester?
  Sköt om dig.
  Berit

 3. Gunilla – Tack detsamma! 🙂

  Berit – Jo man ska vila från sitt jobb… 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.