Bra

Nu är hugget borta. Det gick över när jag lade mig att vila på soffan efter maten. Jag har ätit ett riktigt midsommarskrovmål. Saknar bara att grilla, men jag tyckte det var trist att göra ensam. Och det räckte med den goda romsillen, äggröran och färskpotatisen med smör, sallad med mojsig sås och knäckemacka med fet ost. Sen drack jag bara vatten till och önskade just inget annat heller. Sen blev det jord-gubbar med vispad grädde och kaffe på det. Jag känner mig rätt nöjd.

Anmaja

3 comments
  1. Det såg gott ut. Nu är en tid då färskpotatisen kommit och är så god. Synd bara att det är så mycket kolhydrater i den 🙁 . För den är ju god.

  2. Berit – Jag tänkte själv skriva om LCHF men jag avstod. Jag åt faktiskt inte upp allt, det var bla potatisen jag lämnade! 😉 🙂 Men ägghacket med smör åt jag upp liksom all grädde och lite till. *mums* Jag var proppmätt efter.
    Anmaja

  3. Mmmm så gott det ser ut ..hoppas att allt är ok Kram fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.