Trevligt


Mina nya tesilar, apropå inget…

”Trevligt”är ett positivt ord som jag använder rätt mycket. Det var en trevlig kväll på kalaset och gott att äta och roligt att snacka lite med de gamla arbetskamraterna. Jag har nog lite av mitt hjärta kvar hos dem, även om vi inte jobbat ihop på många år nu. Jag längtar inte tillbaka till den tiden, den tid då jag var på neonatalavdelning ”Små-land”på avdelning 25… Det är över nu och andra tider.

I morgon är min sista jobbardag innan semestern och första gången jag känner att jag inte är färdig, att jag har jobb som borde göras innan jag går. Alla år tidigare har jag bara gått och lämnat över till de som inte gått på semester samma period som jag. Men nu gör jag saker som jag är ensam om och inte kan lämna över. Jo lämna över kan jag väl egentligen, men det är ingen som har tid att skriva listor, arbeta om tabeller, texter, PM…

Det blir skönt med semester och jag har en planerad 45-60-minutersgrej att göra varje dag, hela ledigheten, eller tills jag är klar. Vet ännu inte om jag ror i land med det, men det är en ambition jag har… Kanske jag berättar om det om det går bra?

Anmaja

3 comments
  1. Hej, kikar in och önskar Dig en trevlig Midsommar.

  2. Hej i kvällen Anna Tja så är det att vara oersättlig eller hur *L*, (vet ju att du ÄR oersättlig ju). Ingen annan kan göra ditt jobb. Men var inte orolig, det ligger kvar till du kommer åter. Tillönskar dig en skön och behaglig semester. Hoppas vi kan ses någon dag. Min är lite längre fram.
    Nu ska jag äta nyponsoppa med keso på, sedan snart till jobbet gå, natti och kram och hej då fr emM

  3. Wenona och emM – tack för kommentarerna. Det är nåt vajkalle här idag, började redan igår när jag skulle blogga, så jag önskar bara lite kort er en glad midsommar!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.