Tempelträdsblad


Spirea – blir man inte pigg av va?

…men blad från Ginkgo biloba ska tydligen vara upppiggande och bra. Det verkar som det stämmer – på mig efter två dagar i alla fall. Bra! Jag hittade en burk jag köpte i vintras och glömde bort, tur att den är duglig till november i år då.

Jag är mellan två pass nu. *L* Har först varit i Hamnmagasinet och passat vår utställning tillsammans med Marita. Det var inte så mycket folk idag, men det kom några ändå. Och så kom det en något stressad tjej från Barometern, det kändes jättedumt för hon verkade inte särskilt påläst och visste inte vad hon skulle fråga om. Lite läskigt att inte veta vad hon skriver ihop.

Ska snart på en födelsedagsbjudning, två på jobbet har slagit ihop sina 40-årsdagar och har kalas gemensamt hemma hos den ena. Ska bli kul för jag träffar numer så sällan mina gamla kompisar från avdelningarna och de här två jobbar uppe på Vaggan-Neo. Nu ska jag stryka en kjol och en blus i linne och så är det snart skryngligt igen…

Anmaja

3 comments
  1. Spirea används inom naturmedicinen men jag minns inte för vad. Midsommarvädret ser ut att bli blött här men det ska också bli en del uppehåll. Det tror och hoppas jag.

  2. Dorinda – Ja man kan nog använda det mesta i naturen, gäller bara att veta till vad. 😉 Jag hoppas på vackra fina dagar och blåsiga blöta nätter! 🙂 Midsommarkram till Dej!
    Anmaja

  3. Dorinda – Ja man kan nog använda det mesta i naturen, gäller bara att veta till vad. 😉 Jag hoppas på vackra fina dagar och blåsiga blöta nätter! 🙂 Midsommarkram till Dej!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.