Nypon och blåbär


Ett lustigt träd…

När jag satt i bilen med Anne och berättade om min trötthet så kom jag på att jag just avslutat en burk Blåbärspiller i slutet av förra veckan och innan dess åt jag Nyponpiller. Det sägs att man ska bli pigg, att det lindrar värk och gör minnet bättre. Tro eller sanning, ja det är frågan, men jag ska köpa nya piggelinpiller så fort jag bara hinner – efter jobbet i morgon! För jag tror på det. Punkt o slut.

Anmaja

2 comments
  1. Vad mysigt träd. Ett riktigt klätterträd. Jag älskade klätterträd när jag var liten. Var mer uppe i luften än nere på marken. Till min mors fasa. I dag så får jag svindel om jag stiger upp på en stol. 🙂

  2. Vilket vackert träd. Att se repstegen där känns lite konstigt. Jag får höjdskräck av att tänka på att klättra upp där. Nu har jag läst ikapp mig här hos dig och jag ser att du haft fullt upp. Skönt då att din semester börjar snart. Vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.