Fortfarande trött


Känner mig sån här…

Känner mig fortfarande trött, ändå somnade jag långt före 22 igår. Orkade inte gå ut med Lussekatt fast jag lovade honom att ”på måndag ska vi gå ut…”Vi har ju inte varit ute sen i torsdags! Rättare sagt han har inte varit ute, jag har ju det. Nu blåser det så dj*kligt och jag känner inte alls för att gå utanför dörren, men Måntjejerna ska till Marie som fick en son förra månaden och Anne hämtar mig här om ca 90 min. Hade funderingar på att ringa och säga att jag inte orkar, men har bestämt mig nu att hänga med.

Har legat på sofflocket nästan hela tiden sen jag kom från jobbet. Såg bla en svensk film av Richard Hobert som jag spelat in, ”Harrys döttrar”, och den var gripande. Hade inte hört talas om den tidigare, eller så har jag bara glömt… Amanda Ooms och Lena Endre spelade döttrarna och övriga var för mig okända, men mycket bra skådespelare.

Nä nu får jag lov att göra en uppryckning! Hej hopp, vad pigg jag blev.

Anmaja

1 comment
  1. Vad söt kisse. Skulle nog ha en sån om jag hade kunnat för min astma… Men tyvärr så går det inte, 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.