Glad men trött


En ovanligt lång och smal ampel *L*

Jag känner mig helt slut. Trött som om jag sprungit över ölandsbron eller nåt… Men jag har gjort just inget. Naturligtvis kostar det på att vara alert på en utställning, där det under några timmar ramlar in ett drygt trettiotal personer som vill se våra tavlor och vår keramik. Dessutom sålde jag två krukor och det var ju inte så jobbigt! *L*

Igår kväll var det så kallade vinprovargänget samlat hos Lussekatts extramatte och -husse. Jag stannade inte så länge efter att vi ätit för jag visste att det skulle tära på den gamla kroppen om jag inte fått vila ordentligt till idag. Och nu måste jag snart gå och lägga mig för att orka jobba i morgon. Nerräkning: Jobbar måndag, tisdag och torsdag innan semestern!

Tror jag ska vispa grädde och skära en färsk ananas att äta till innan jag hoppar i säng. Blev lite sugen på nåt och grädde är aldrig fel har jag förstått.

Anmaja

4 comments
  1. Grädde är gott ;).
    VAd synd att du bor så längt bort. Annars så hade du en trogen kund. Har i dag varit och kollat lite jag skulle vilja ha ett fågelbad. Men hittar ingen snyggt.

  2. Berit – Grädde är mycket gott – jag har just ätit vispgrädde och jordgubbar. Jag tror jag blev lite piggare…
    Anmaja

  3. Då måste jag ta mig en stor dos för jag är hängig. (förkyld). Tror du det hjälper? 🙂

  4. Berit, en stor dos grädde blir jättebra! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.