Idag – glad


Något av mitt…

Man kan inte annat än bli glad av Maritas tavlor och det sa nog alla som såg dem. Alla tavlor är fina på sitt sätt av de som hänger där uppe i Mönsterås nu. Jag plåtade runt på allt, men mycket blev tyvärr suddigt. Antingen har kameran blivit sämre, eller så har jag blivit darrig? Ja det kan man fundera på.

Det var inga hundratal som hängde på låset vid elva idag, men sammanlagt kom kanske ett 40-tal drygt. Det är inget att ropa hurra för direkt, men jag hoppas på fler folk i morgon. Idag var det nämligen dessutom ålems marknad och sånt drar alltid en massa folk.

Vi hade trevligt och tiden gick fort. Bara två bekanta till mig kom, dels Emmadotterns svärmor med väninna, dels en jobbarkompis som gärna ville köpa en svart femarmad stake. Hon skulle höra med sin man också och de skulle i så fall komma tillbaka. Jag håller tummarna! *L* Alltid kul att sälja och idag var det ju ingen som lyckades även om lovord och beröm stundtals haglade över oss…

Anmaja

3 comments
  1. Åhh vad snyggt…

  2. Fina saker!!!
    Ha en bra vecka! Kanske snart semester?

  3. TACK Berit och Gunilla – jag har sålt två av de svarta krukorna idag! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.