Helt slut


Lussekatt har tagit plats på mina kläder i en utdragen låda…

Jag var helt slut när jag kom från Mönsterås där vi gjort iordning utställningen i eftermiddags. Den blev verkligen bra! Jättefina saker och jag bara älskar Maritas glada tavlor! Det var i och för sig inte jobbigt att ställa upp mina stakar och så, men det blir många intryck och lite spännande… Jag var dessutom hungrig, men orkade inte laga iordning nåt. Det var lite slarvigt att bara äta ett par tunna knäckemackor med fet delikatessost på. Nu är jag inte längre så slut, men börjar bli sömning så jag ska snart hoppa ner i min sköna säng.

Anmaja

2 comments
  1. Vilken underbart söt bild på Lussekatt. Kattskrället här hemma gillar också att ligga och sova på rena kläder. Mycket jobb med utställning förstår jag. Hoppas den blir en succé!

  2. Dorinda – Jo, utställningen blev jättebra, men det kom ju inte hundratals precis men mellan 40-50 personer uppskattar jag dem till. Det blev i alla fall väldigt snyggt hängt och utställt. Många sa att det var fint. Nu har vi två veckor på oss att sälja så det ryker. Just idag var det perfekt marknadsväder – och det var just marknad i grannsocknen. Så kanske det blir bättre besökarantal i morgon?
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.