Allt under kontroll och rooibos


Rooibos

Har tagit det väldigt lugnt med grejerna till vernissagen, förutom att jag blev ledsen över faten igår, har allt gått bra. Jag är ju i verkstaden bara på kvartsfart, knappt det förresten. Ett par timmar i veckan blir det bara och ytterligare ett par timmar till denna vecka. Nu sitter jag här och är faktiskt helt klar med allt. Jag packade ner det som ska upp i morgon och sprattelgubbarna får jag göra i ordning på plats, de går inte att forsla på ett vettigt sätt annars. Har skrivit prislistor och nummerlappar. Känner mig helt nöjd och tog ett glas vitt vin för att fira, något som jag aldrig brukar göra.

Det var egentligen mest i brist på grädde jag tog vin. *L* Jag var sugen på mitt nya te jag köpte häromdagen – ”Rooibos syrliga ginger”. Jag dricker inte te utan grädde eller mjölk och det hade jag inget hemma. Kaffetarmen sög inte, så jag tänkte ett glas vitt kan passa bra. Och det gjorde det.

Jag visste inte vad rooibos var, men elmyran brukar dricka det så jag googlade och fann ut att det är ett te från en buske som bara växer i Sydafrika och som är mycket nyttigt på alla sätt. Dessutom är det så förb… gott!

Anmaja

2 comments
  1. Det låter spännande med teet som du nämner. Ska kolla på coop om dom har den?

  2. Kikar in och önskar Dig en fin och trevlig helg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.