Parasoll

Att sitta på balkongen är så himmelskt skönt! Men när solen ligger på blir det varmt, de senaste dagarna olidligt varmt. Men nu har det i stället blåst och då är det knappast njutbart någon stans utomhus. Så jag har hållit mig undan, förutom promenaden på morgonen och cykeltur till verkstaden. På tal om verkstaden, ja det får jag ta lite senare. Uj, uj, inget kul, vill jag lova.

Hade ett större parasoll tidigare, men så fort det blåste det minsta lilla vrängde det sig ut-och-in. Nu hoppas jag att detta lilla söta från IKEA ska hålla i vindarna. Det skuggar ju lite lagom där ute i alla fall. Nu ska jag leta upp bilderna och lägga in här och sen ska jag skriva ett inlägg om keramiken… *sur*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.