Bara så ni vet…

…så är jag borta fredag morgon till lördag kväll. Ska ta tåget, fast det blir buss första biten, till syrran som fyller 60 på ”Svenska flaggans dag”som numer heter Nationaldagen. När vi var små tyckte jag att det var ruskigt orättvist att alla flaggade för henne på hennes födelsedag. Dessutom fick hon alltid ha kalaset ute i trädgården och det fick jag aldrig! Ett år lovad mamma ändå att jag skulle få ha mitt kalas ute och när dagen för min årsdag kom så sa mamma att jag skulle hjälpa till att plocka ut stolar och bord… Det var en halv meter snö ute. Jag fyller i mars…

Anmaja

3 comments
  1. Hej, kikar in och önskar dig en trevlig helg 🙂

  2. Hoppas du hade trevligt på kalaset. Jag hade min födelsedag på sommarlovet så jag blev aldrig hurrad för i skolan. Men jag var rätt nöjd ändå. Jag hade ju min dag precis perfekt lagom långt från julafton. 😉

  3. wenona och Dorinda – tack för att ni kikar in och skriver. Festen var trevlig, hemresan mindre kul… Jag skrev om det senare. 🙂 🙂 Lagom fördelning med jul på ena sidan året och födelsedag andra! *tummen upp*

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.