Olja och keramik


Marita, Monika, jag, Kajsa och Rigmor

Har träffat fyra kvinnor idag som jag ska ha utställning tillsammans med den 14 – 27 juni. Det blir uppe i Hamnmagasinet i Mönsterås som ligger några mil norr om stan. Jag fotograferade våra alster, ja bara ett från var och en, till en affisch jag gjort nu och ska sätta upp lite här och lite där. Marita som gjort den lilla glada tavlan till vänster känner jag sen gammalt, men övriga damer var nya för mig och det känns så spännande!

Nu har jag ju inga mängder med keramik, jag jobbar ju bara på halvfart, nej inte ens det ju… Men lite grann ska jag väl kunna plocka ihop. Ska ner och skröja en del nu och glasyrbränna efter helgen. Ska även på ett möte i huset där verkstaden finns – hyresvärden ska komma och diskutera om lägenheterna ska bli bostadsrätter. Jag vet inte om och hur det skulle påverka oss…?

Anmaja

2 comments
  1. Vad synd att jag bor så långt bort. Bodde jag närmare är risken stor att jag handlade för mycket. Jag diggar verkligen dina alster i keramik..

    Berit

    Åker till Fjollträsk om ett par timmar.
    Ha en trevlig helg..

  2. Berit – För min del hade det inte gjort något om Du hade handlat för mycket! 🙂 😉 Jättekul att Du gillar mina grejer. Antingen gör man det eller så tycker man nog att det är gräsliga grejer…

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.