Bostadsrätter


Maritas citroner

Kom just hem efter mötet med CA-fastigheter och ett flertal av hyresgästerna i huset där verkstaden är. Jag har mer känt mig rädd än negativ för att det skulle bli bostadsrätter. Efter mötet känner jag mig faktiskt mer positiv och jag kan tänka mig att rösta ja till det och sen hyra av föreningen i framtiden. Jag har inte tänkt på att man kan göra så!

Jag lämnade mitt visitkort till några där för att vi inte skulle missa fortsatt information, för de hade inte tänkt på oss tidigare. Tur att de satt en lapp i trapphuset om mötet, annars hade vi inte vetat något… Jag är glad att jag gick dit. Nu får vi se vad som händer, men av 33 lägenheter så var tydligen ett 20-tal intresserade. Minst 2/3 måste svara ja.

Var och satte ugnen med Maritas och mina saker för skröjbränningen innan jag gick upp och allt fick plats. Nu har jag bara en glasyrbränning att göra också innan utställningen.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.