Aldrig säga…

Jag har flera gånger sagt till mig själv att inte skriva ”Nej, nu har jag varit för dålig på att skriva…”eller ”Nu var det länge sen jag var här…”men nu känns det att så måste jag göra idag. Känner mig för bedrövlig, men jag har ju ingen skyldighet (?) att skriva så jag ska ju inte behöva känna så. Ibland när jag är ute på bloggrunda i andras bloggar kan jag hamna just i en sån där innehavaren skriver att den skriver så sällan – och gör det inledande på alla sidor alla gånger! Jag tycker att det är jättetrist att läsa. Som om personen har ett löfte till läsaren att alltid vara alert med nya texter. Men nu har ni också fått läsa det i min blogg, för jag känner lite skrivtorka just nu. Tog väl musten ur i mig häromdagen. Har förresten kompletterat med fotot jag tycker passar bra, Lussekatt i korgen, här under.

Skulle varit flexledig i dag, men det ”sk*t”sig… Nu till andra äventyr!

Anmaja

3 comments
  1. Hej!
    Förstår dig, det är ju sommar nu och man har så mycket annat att göra. Som att vara ute i solen t.ex. Som du ser så är jag här och läser och plitar ner några rader ibland. Nu åker jag söderöver till Fjollträsk i morgon till mina två flickor som jag har där. Det blir inte varje vecka som jag far dit p.g.a. avståndet men dessto roligare är det när vi ses. 🙂
    Berit

  2. Vilken söt bild på Lussekatt i korgen här nedanför. Jag tror jag har sett bilden förr, för längesen men den är helt klart värd att ses om igen. Ha en fin dag i solen om du inte stannar inne i svalkan som jag. Nåja, svalka och svalka… men jag har ju min fläkt.

  3. Berit och Dorinda – Jag tackar för era kommentarer, jag blir så glad för att ni skriver till mig! 😉 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.