Attjo!


Helpdesk

Har nyst hela eftermiddagen. Vet inte om det är nån allergi, överkänslighet eller sjukdom på gång. Känner mig degig i huvudet dessutom, men så har det varit lite mycket idag, så helgen ska bara gå åt till att slappa. Jag är med bil ett par dagar så jag kanske tar mig en tur, men å andra sidan ska ju detta soliga fina vädret fortsätta så då bör det bli en längre cykeltur i stället…

Jag har fått låna Emmadotterns ena bil, den som ska säljas förhoppningsvis i veckan. Emma har en liten guldfärgad och Dennis har just köpt en röd bil och då blev en blå över… Jag fick ta med den hem när jag åkte från dem i kväll, när jag varit där en stund. Så härligt det är att köra bil och det är bra att jag kan få låna bil i bland, som idag då jag åkte till öland och lämnade keramik hos bodenBoden i Stora Frö. Förra året hade jag inget där, men tre somrar innan har jag lämnat in och sålt lite olika bra eller mindre bra. Det blev tretton grejer som jag körde över idag så får vi se om det behöver fyllas på eller inte.

Känner mig faktiskt lite bättre nu, men nysningarna, men jag är jättetrött och ska försöka komma i säng nu.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.