Rabarber

Tänk att det var så svårt att veta växterna här under, inte många som vågade sig på en gissning ens. Rabarber, persilja och fläder som ändå är så vanliga växter, eller hur? Jag tycker att det var jätteenkelt…

Lite träningsvärk efter loppet igår, ja det har jag allt, men det gick också fantastiskt bra att knata runt. Sju minuter snabbare än förra året om jag minns rätt. Ja det är väl promenaderna och viktens förtjänst – hurra! är vid rätt god vigör med andra ord och värmen har kommit för att stanna verkar det som. Kan knappast önska mig mer för stunden.

Anmaja

1 comment
  1. Kikar in och önskar Dig en trevlig helg 🙂 Det blir nog soligt och varmt nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.