Drottning Margaretaloppet


Förra året var vi neongröna…

Ikväll är det fjortonde året Drottning Margaretaloppet är och jag ska gå med Ostkantens Linedancers, vi är över femtio anmälda. Första åren sprang jag med jobbet och det var nästan alltid kallt så in i nordens. Sen svalnade intresse på jobbet då inte kliniken längre kunde/fick betala för oss och nu har jag slutat springa sen länge och vankar runt med mina danskompisar.

Det är varmt och skönt, jag tror den bästa Drottning Margareta-dag som varit nånsin. Det brukar som sagt vara en kall dag, ofta regn hela dan, men klarnat upp till starten. Jag har plockat fram en klarblå tröja som vi fått från föreningen i år och mina kängor som jag tänkt att gå i står på hallmattan. Jag tror faktiskt jag tar stavarna med också, det går bättre att gå med dem, även om en del inte tycker om att man viftar omkring med såna. Men jag går så fint… *L* Då kan hundar och barnvagnar vara mer i vägen tycker jag, men det får jag inte säga så det håller jag inne med.

Anmaja

3 comments
  1. Hur långt är det att gå, det där loppet? Jag gissar att du har fått en riktig långpromenad. 🙂

  2. Härligt att vara ute och gå nu i sommarvädret.

  3. Dorinda och wenona – det var verkligen en underbar kväll för detta lopp på 5 km i Kalmars vackra del i söder. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.