Sorg


Korpen och jag *L*

Sorgen och saknade blir annorlunda när någon dör som jag bara lärt känna genom ord via teknik i syberrymden, dvs datorn och mobilens SMS. Det är Korpen som är död. K/A som jag skrev om här. Hennes bror lät meddela till forumet på Seniorkontakten, via några som hade kontakt med honom nu, att hon stilla hade somnat in igår när kroppen inte orkade mer. Anna, eller Korpen som hon kallade sig för, hade många diagnoser, bla KOL och kroppen som var svag redan innan orkade inte med en dubbelsidig pneumoni.

Korpen och jag skrev rätt sporadiskt till en början, men det blev mer och mer och intensifierades inför SK-träffen vi ordnade i Stockholm. Hon var som jag skrev en glad och vänligt sinnad kvinna och vi skojade ofta i våra mejl. I det sista jag skickade till henne bifogade jag denna bild och skrev att vi båda var med – hon på fasaden och jag i fönstret.

Hon orkade aldrig svara på det då hunden, Mingo, råkat ut för en skada och blivit opererad och hade ”lampskärm”på huvet och att hon själv drabbats av en dunderförkylning efter Stockholmsresan och måste söka sjukvården då den inte gav med sig. Hon skrev tidigare att hon var så helnöjd med sin resa, allt hade klaffat så bra med allt under de två veckor hon varit iväg. Det känns så roligt mitt i sorgen att hon fick en så bra sista tid innan hon hamnade på IVA…

Anmaja

2 comments
  1. Fy så tragiskt. Jag hade inte så mycket kontakt med henne. Hon skrev ganska flitigt till mig när jag var nygammal på SK. Hon hade väl så många att hålla kontakt med. Men sedan så dog det bara ut. Men av alla inlägg hon har gjort på SK så fick man den uppfattningen att hon var en väldigt glad och possitiv person.

  2. Berit – Korpen hade väldigt många kontakter på SK. Hon kunde säga att hon hade femton mejl, även ännu fler, att besvara ibland… Hon var en god vän för alla.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.