Tre växter

Jag hade denna bild inne på ett forum och frågade om folk visste vad det är för växter. Ledtråd: Den vita är 2,5-3 cm lång utom skaftet på denna bild. Kan Du se vad det är? Tre olika… Det var inte många som svarade, om det var ointresse eller för att de inte kunde, det vet jag inte. I vintras hade jag ofta bilder på olika detaljer som de fick gissa vad det var och det kändes som om det var många som tyckte det var kul. Sen har jag testat igen och då har intresset varit mycket svalare.

Kanske någon av er från forumet läser här också, jag vet ju inte vilka ni är!? *L* Kan Du växterna, så kläm fram ett svar, vetja! Kan Du inte så gissa! Kan Du inget så klicka i alla fall på ”kommentar”här under och säg hej och berätta vem Du är och hur länge du läst min blogg, om Du är regelbundet här eller bara då och då eller kanske är det första gången du kikar in? Jag behöver inte ha Ditt rätta namn, personnummer, skonummer och födelseort – Du får gärna vara anonym!

Anmaja

6 comments
 1. Hej Jag tittar varje dag.. Kan inte gissa vad det är Men jag tror inte att det är något som växer här uppe i norr i alla fall 🙂

 2. Berit – Kul att Du svarade mig. Jag vet att Du tittar in, men visste inte att Du gör det varje dag. 😉 🙂 Växterna borde finnas hos Dej också, men jag är inte säker…
  Anmaja

 3. Det som ligger längst fram till höger ser ut att vara persilja. Kan det stämma?

 4. Dorinda – Jess, persilja är det! 😉 Du ser att det är smått, det var någon som gissade på Daggkåpa, men den har ju rätt stora blad.
  Anmaja

 5. Hej i natten AnMaJa
  Spanar in bilden och tror inte jag sett det någon gång. Går det inte att dela upp det om det är 3 olika sorter? Det vita ser ut som syrén eller någon släkting till den. Bladen bakom liknar kärleksört. Nu är det slut på ”lata” dagar och åter till verkligheten i morgon och jobbet på onsdag….suckar. Har bara njutit och haft det gott. Vädret hörligt men idag lite mera mulet men solen sken i kväll. Har filmat lite som du kan få se.
  Ska till lilla krypinet gå….natti, kram och hej då fr emM

 6. emM – Det är rätt, på semestern ska man bara ha det lugnt, skönt, behagligt, ingen stress och njuta och ha det gott. Tänk så många som ”bara ska göra det och det och det” när de är lediga. Vi ses i morgon på Drottning Margaretaloppet.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.