Mors Dag


Del av keramiktavla geom kaleidoskop – arv efter mamma

Idag är det Mors Dag och det är väl något vi inte firat så väldigt hårt genom åren, även om barna alltid hört av sig på ett eller annat sätt. Jag har inte alltid varit hemma denna dag. Jag minns för ett tiotal år sen så var jag på österlen, i Vitemölla, och hälsade på Kristina. Vi beställde då bord på Badhotellet i samhället och åt en dyr trerätters vegetarisk middag och diskuterade hur bra mödrar vi varit och om vi varit det. Vi kom fram till att vi gjort så gott vi kunnat och trott varit det bästa… Vi fick det bekräftat av våra barn som ringde under dagen – mobilen var rätt ny för oss alla då så det kändes extra högtidligt. *L*

Grattis till alla mammor idag!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.