ESC


Stockholm, på söders höjder – vackert med sten och trä!

Jag sitter i salongen med min bärbara och ser på ESC. Det finns en knapp på tangentbordet som det står Esc på, inte att blanda ihop detta. Jag sitter inte och glor på den knappen även om jag ibland kastar ett öga på den och undrar vad den är till för? Jag använder den i Excelldokument ibland om jag kopierat och det blir blinkande streck runt en cell och jag vill ha bort det. Eller ibland när jag vill avluta ett bildspel. Förmodligen är den bara till för det. Nån som använder knappen till nåt annat?

Eurovision Song Contest för 53:e året. Jag kan inte säga att jag har hängt med på alla, men många är det. Jag var bjuden till Annes, men jag kände att det börjar så sent och håller på till midnatt att jag inte orkade med det. Det är förmodligen ett ålderstecken och det får jag väl acceptera då. Anne och jag har sett ESC tillsammans flera gånger, men ikväll blev det allstå inte. Jag har ätit lite gott och sitter här och knappar medan jag skriver omdömen om låtarna. Som sig bör, som vi brukar.

Tycker att flera låter är riktigt hyfsade och ”Hero”med Perelli är inte en given vinnare. Just nu är det Danmarks låt och det är väl inget större fel på den? Finlands bidrag gillade jag inte, men överlag så tycker jag det är okej att lyssna lite oengagerat…

Ska skära lite färsk ananas och äta med vispad grädde och några hackade nötter av blandad sort (åh vad jag gillar LCHF!) under sammanräkningen eller under tiden man får rösta. Det blir säkert någon underlig underhållning då…

Anmaja

4 comments
  1. Har aldrig använt den knappen. Så långt har jag inte kommit. :o)

  2. Berit – Nej det är ingen man behöver, så länge man inte måste. 🙂 😉
    Anmaja

  3. Ja du.. ESC. Det är väl andra ideal nu och Perelli lät nog för många som ”gammal schlager”. Det är trist att vi aldrig har nån chans numera så det är nog hög tid att tänka om.

  4. Dorinda – Det gör inget om vi inte vinner, det kostar så mycket att ordna en sån där tillställning som håller på flera dagar i rad! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.