Inte hembränt


Nybränt i 1040º

Har varit i verkstaden i eftermiddags och plockat ur ugnen som Marita och jag satte igår och jag försökte att inte ha några förväntningar. Men det har jag förstås alltid då jag tittar in i springan när det fortfarande är över hundra grader i ugnen. Nyfikenheten tar ju överhanden och jag satte en grej i lucköppningen så att det skulle svalna lite fortare.

Senare åkte jag tillbaka och Marita kom också och vi tittade på grejerna när de svalnat ytterligare lite. Hon hade två jättefina saker, en ängel och ett kvinnohuvud. Jag hade krukor, flätade fat och lite annat. Hyfsat nöjd! Se gärna min keramiksida.

Anmaja

7 comments
 1. Fina saker det där. Får önska Dig en fin och trevlig helg 🙂

 2. Heeeeeeeej Anna. Ååååå vad fina dina saker är. IMPAD!!! Hyfast nöjd …vaddåååå. Du ska vara mer än helnöjd.
  Jag lägger in lite beställning till dig när jag är åter.
  Allt är bra där jag är och det är fortfarande bara så ljust. Ha en riktigt njutbar helg, det ska jag se till att ha. Hoppas kunna ha shorts och linne imorgon på …natti, kram och hej då fr emM

 3. hm…det var kanske här jag skulle lämnat min kommentar; Fina grejer!!

 4. wenona – Tack och tack detsamma! 🙂

  emM – Tackar, tackar, nu gör jag inte gärna beställningsjobb då jag arbetar efter egen lust och känsla för att det ska bli bra. Men det går utmärkt att komma til verkstan och handla! 😉

  gunillago/Disett – TACK för kommentaren även om den hamnade under annat inlägg, det gör inget! 😉

  Anmaja

 5. Vilka fina saker du gör. Jag är så förtjust i terracottafärgen. Jag hoppas det blir en regnig sommar så du kan vara inomhus och skapa. 😉

 6. Dorinda – He he Du önskar ju en regning sommar ändå, utan att jag ska få chans att skapa. 😉 🙂 Men visst, det är sant, är det soligt och skönt väder så är det svårt att gå ner i källaren, men det kan var svalkande om det blir riktigt olidligt varmt också!!
  Anmaja

 7. Ska ta mig en tur och spana i dina alster och ge ett bud kanske två……natti, kram och hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.