Kalmarbilder


En maskrosboll

Jag gjorde en sida igår med Kalmarbilder från 2000-talet. Den kan Du se här. Det är 36 bilder tror jag som jag fotat i min omgivning. Den är tillägnad en äldre kvinna på SK som är född här och skriver om Kalmar och barnminnen härifrån. Numer bor hon i Skåne.

Nu ska jag äta frukost, cykla bort till verkstaden och sen får det väl förhoppningsvis bli lite tid ute i solen också.

Anmaja

5 comments
 1. Hej, ja hoppas solen har varit framme hos Dig. Här har det varit molnigt idag.
  Fin bild 🙂

 2. Vilka underbara bilder. Jag har suttit här och blivit alldeles tagen. Det är fascinerande att se hur du lyckas få dina bilder att se ut precis som du vill ha dem. Ja, det är så jag uppfattar det.
  Får önska dig en trevlig kväll i din vackra stad.

 3. wenona – Ja solen har lyst även på mig idag! 🙂 😉

  Dorinda – TACK! Roligt att Du gillar bilderna, jag har fått positiva kommentarer från SK-medlemmar också. Det känns jättekul och visst visar jag de bilder jag är nöjd med och som alltså blivit som jag vill ha dem. Önskar Dej också trevlig kväll!

  Anmaja

 4. Håller med förre talare.. Sen måste du ha en bra kamera dessutom Det syns på bilderna.

 5. Berit – Tack! Nä, jag har bara en liten skitkamera med 5 megapixlar… Kostade knappt 2tusen för två år sen. Men jag ”ser bilder i allt överallt” och har alltid kameran med mig.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.