Hejsan hej!


Mandelblom eller nåt sånt?

Så vackra fynd jag kan göra i trädgården! Skönt att ha nån annan som sköter om hus och grönska. Jag bor alldeles förträffligt här, med balkong dessutom som dock inte sköts så bra. Annat var det då jag var med och startade ”Föreningen Gröna Balkonger i Kalmar”- då blomstrade både hallonplantor och små rara blommor här.

Men sen kom Lussekatt för tre år sen och lade sig att vila i den största krukan som jag hade rätt nyutslagna blåklint i… Nu har jag mest gräs och självsådda blommor i krukorna, allt för kattaskrällets skull och för min egen lättja också i sanningens namn.

Nej tacka vet jag att njuta av andras blommor och blader och så kan jag sitta under parasollet – fast det får jag knyta fast så det inte ramlar ner på hyresvärlden – ja, sitta där och vifta på en tå eller två…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.