K/A


En blommig Lussekatt från K/A

En vän jag lärt känna på nätet ligger svårt sjuk i norr och det är så sorgligt. Hon kallar sig för K och vi har skrivit sporadiskt under några år till varandra. Vi är i ungefär samma ålder, utflyttade från Stockholm, hon till norr, jag till söder och vi registrerade oss bägge på Seniorkontakten i början av 2004.

När vi i vintras upptäckte att vi båda skulle besöka vår hemstad samma vecka i vår bestämde vi oss för en träff. Vi ringde några gånger och mejlade utanför SK och så småningom kom planerna på en större träff med SK-medlemmar. Vi filade på det och lade ut en intresse-anmälan om SK-träff i forumet. Det var många som var intresserade och vi hade uppåt fyrtio anmälningar. K/A tog kontakt med Belgo Bar som ligger i Stockholms city och beställde bord där eftersom hon kände till stället sen tidigare träffar.

K/A och jag ville träffas en stund före alla andra skulle komma och bestämde träff en timme innan, bara vi två. Det blev inte som vi trodde, då det kom så många andra också lite tidigare. Men jag är glad för den stund vi fick sitta och snacka, K/A är en härlig glad tjej och hon hade köpt en liten present till mig, en katt i trä. Den skulle varit svart som Lussekatt sa hon, men hon hittade ingen. Den sitter här vid datorn och jag tänker på vännen i norr när jag ser på den.

Att bli bekant med olika människor på nätet är ett annorlunda sätt att få vänner, det medför en anonymitet som inte fanns förr, då vi blev bekanta med folk i verkligheten. Och nu ligger K/A på IVA och kämpar, det känns inget kul…

Anmaja

7 comments
 1. Hej hej Jag tycker du ska ta och måla Lussebullen som träkatten eller tvärtom …………*L* Likaväl som du slingar till dig i håret kanske han vill variera sig också………*L*
  Ja livet är vidunderligt Anna. Människor kommer och går i ens liv. Jag brukar säga att var sak har sin tid i livet och det gäller även människor man lära känna. Vissa stannar livet ut och vissa bara träffar man mindre och mindre, så till slut finns inget speciellt att prata om. Fast det kommer ju också in nya människor som tillför en andra värden och syn på livet. Livet är ju som en spiral eller hur………

 2. En sån söt träkatt. Jättefin. Jag hoppas det som sker är det bästa för din vän. Det är så lite vi vet. Egentligen.

 3. emM – Ja lite slingor kunde han ju få och så kunde jag hänga blommor i pälsen? Jo människor kommer och går och några består… Du har ju kommit och jag hoppas att du består och inte går? 😉

  Dorinda – Vi vet ingenting egentligen och jag undrar ibland om det är det bästa? 😉

  Anmaja

 4. Tittar förbi, snart ska jag också få träffa en vän som jag bara träffat över nätet. Det blir bara hon och jag….
  Kram Gunilla

 5. Hej AnMaJa Klart jag består. Är ju som du i den åldern att man inte åldras utan man konserveras och i och med detta består. Fyndigt va?? *L*
  Säger detsamma om dig. Hoppas att du består. JA ibland är det bra att inte veta men ibland skulle det vara bra med en lite hint om saker och ting eller hur?
  Nu strax jag bädden vill nå…Natti, kram och hej då fr emM

 6. emM – betyder emM Eva Maria Monika??? 🙂 😉
  Anna

 7. Nä det gör det inte ….Fast det skulle kunna vara så….gissa på du. Det är enklare än såååååååååå. Fråga Lussebullen om han vet??*L*
  Hoppas du har en god dag idag. Ska snart mig till jobbet ta…kram, hej då och har det bra…emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.