Ett lyft


övre delen

Vi har fått ett nytt konstmuseum i vår stad, i stadsparken vid slottet. Innan var där bara en massa fula buskar som skulle dölja en allmän toalett och nu har de gjort fint och hela stadsparken har fått ett lyft av detta bygge. Tycker jag. Men platsen har blivit korad som den fulaste i Kalmar! Jag tror att de flesta som röstade inte ens varit där och sett hur vackert det är i parken nu. Gnällspikar, ja jag säger bara det.

Anmaja

4 comments
  1. Det ser fint ut, tycker jag, och visst är det väl fint att ha ett konstmuseum..!? Men det hade ni kanske förut också, någon annanstans??

  2. Dorinda – ja vi hade ett gammalt som också var mycket fint så jag vet inte varför vi behövde ett nytt. Men de har visst velat ha detta nya i 33 år! Så det var väl på tiden? Och en vackrare park fick vi på köpet, men det har kostat dj*kligt mycket…
    Anmaja

  3. Ett fint konstmuseum är väl alltid värt pengarna. Det kan ju glädja så många så länge.

  4. Bella – Ja det kan glädja många, det har Du rätt i. Det gläder nog de som ägen Restaurangen bredvid också för de har fått fler besök. 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.