Sprattel i keramik

Jahaja, jag lovade att sätta in en bild på sprattelgumman som jag faktiskt skrattade åt när hon var klar… Här är hon i sitt förstadie, innan hon torkat, innan både skröj- och glasyrbränning. Ja nu ska hon inte glaseras, men en bränning blir det ändå. Marmoreringen beror på att jag använt spill-lera som blivit över och torkat, av olika färger.

Fingrarna är krökta för att hon ska kunna hålla i något och hål i öronen för att kunna hänga nåt där. Brösten kom kanske lite högt upp? Ja, ja hela hon är lite opropotionerlig, det gör inget. Hår på både knoppen och snippan ska jag spreta till av stålull har jag tänkt. *L*


Undrar vem hon är? är hon glad? Lycklig?

Anmaja

3 comments
  1. Jag tycker hon ser lite rebellisk ut. Som om hon protesterar mot en massa saker…?

  2. Kanske en rebell från 70-talet? 😉 Protesterar säkert över allt! *L*
    Anmaja

  3. Hej AnMaJa
    Hmmmar åt ditt sprattel. Vill inte skriva vad jag tycker det liknar som……….hmmmmar igen. Vill inte veta vad hon har varit med om…….men ett svårmod har hon…….*L* Gillar dina flätkorgar bättre …Ska nu plocka runt lite…och du kan heja på …Kram och hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.