Cykla


”Ingen känner igen mig”- foto från Djupvik 2007

Idag ska jag cykla ut till Emmadoteran och hennes familj. Det blir ca 3,5 mil tur-å-retur. Solen strålar från en klarblå himmel och jag hoppas att det inte blåser något alls. Jag har laddat med bok i mobilen, baddräkt för dopp i poolen och en stor vattenflaska.

Kameran är förstås också laddad och jag lär stanna många gånger för att fota naturen som står i full blom nu. Det har varit en fullständig explosition den senaste veckan!

Jag ska ha nåt skydd på halsen och en bit ner för jag har fått lite soleksem och smort med hydrocortison (tänk vad bra att ha den salvan i sitt husapotek!) så jag får lov att vara lite försiktig.

Ozonskiktet är visst mycket tunnt… Ska smörja in ben och armar med nåt och förstås fejan också, även om hjälm och glasögonen tar bort mycket av sol-stålarna. Solbrillorna fick jag förresten av min hyresvärd förra året som sommarpresent. Jättesjysta va?

Hejsan, hej – nu far jag!

Anmaja

2 comments
  1. Önskar dig en skön dag!
    Du ser laddad ut inför cykelturen!

  2. Tack, Gunilla! Jag har haft en skön dag och fick erbjudande om skjuts hem, men jag tog motvinden i vacker hand och kom hem lagom trött i kroppen.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.