Ledig dag igen


Nästan utblommade nu?

Ja så var det onsdag igen och jag har min lediga dag mitt i veckan. Solen strålar och försommaren är här. Skulle gärna sola och få lite nya fräknar, färg på de vita spinkiga smalbenen och även på de fläskiga överarmarna, men det är verkstaden som gäller idag. Ska se om jag klarar av att göra en vacker sprattelgubbe. Lite vila i solen hinner jag förstås med däremellan. Det blir bra.

Anmaja

2 comments
  1. Åh så vackra vitsippor! Mina favoritblommor… Jag hoppas du får en fin dag i din verkstad och att du blir nöjd med sprattelgubben du ska göra.

  2. Dorinda – Ja jag känner mig rätt nöjd med sprattelgu… sprattelkvinnan ja gjorde! 😉 Den var lika rolig att göra som en kyckling jag skulpterade för några år sen. Då skrattade jag när den var klar, det gjorde jag idag också. 🙂
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.