Långhelg


Lussekatt sommaren 2007
Jaha det känns som om en långhelg har gått till ända, men det är ju bara en helt vanlig lördag-söndag-helg som nu drar sig mot sitt slut. Många var säkert lediga fredagen som blev en klämdag mellan de helgerna som klumpade ihop sig på onsd-torsdagen och det vanliga veckoslutet. Men det var inte jag, jag ville inte ta ledig, jag hade en del att göra som jag åtagit mig och visst fick jag undan en del av det. Men jag har fortfarande lite extra som ligger på hög. Det är så skönt att jag har att göra trots att mycket jobb med journalerna har försvunnit. Tänk att jag kan längta till jobbet ibland när jag är ledig, skönt att trivas på sin arbetsplats och med sitt jobb.

Oscar har varit här idag också. Han kom efter jag varit på Byttan och ätit ’brunch’ med Anne, Henrik och Vilgot. Och då åkte vi ut till Brobytorp och fikade. Det har varit en sån där sjusärdeles underbar dag igen och jag glömde nästan bort att det regnade hela förra dygnet. Tänk att kunna sitta ute och bara gotta sig i solen! Vi plockade blommor, Gullvivor, Pärlhyacinter och det fanns även nästan utslagna Liljekonvaljer.

Lussekatt har inte varit ute mer än en liten stund idag och jag fick lyfta in honom för jag skulle iväg. Men nu går han som en kung på balkongräcket. Ja han har en planka där som han går på, en liten bit nedanför övre delen på räcket. Det ser ut som om han äger hela världen – och det gör han väl?

Detta blogginlägg har jag skrivit på min nya lilla fina laptop som jag köpte från Kusin Vitamin när jag var hos henne i Stockholm nyligen. Jonasson har hjälpt mig att få igång routern och Internet funkar, men jag kommer ingen vart på MSN, fast det gör jag inte på den stationära heller. Intresseklubben har noterat?

Anmaja

2 comments
  1. Kul att det går att nå dig på msn igen. Igår kändes det lite tomt när du bara lyste med din frånvaro. Lussekatt är för söt med den rutiga snusnäsduken! 🙂

  2. Dorinda, skönt att vara tillbaka som vanligt. Han är jättefin i snibben, lite tjejig kanske, men han kanske är gay? Eller transa? Ja vad vet man? 😉 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.