Inställningsproblem?


Del av gatukonst på Drottninggatan i Stockholm

Jag hade fått något fel med inställningen, eller vad kan det ha varit? Sen jag fick routern inkopplad av Jonassonen i söndags och till idag när jag kom från jobbet har jag inte kunnat komma in på MSN och inte ens på Hotmails sida – i någon av datorerna! Dessutom kunde jag inte ta emot e-post på Outlook i den stationära. (I den bärbara funkar Outlook inte, men det ska det nog inte heller.) Jag blev tokig. Bara så att ni vet… Skrev dessutom ett inlägg till bloggen på den bärbara igår och det gick INTE att få ut det på sidan och INTE att spara det heller, så jag kopierade in det i ett worddokument. Det är det jag lagt in idag här under. Tänk att det går över så fort när jag faktiskt var *jättesurargof*rbaskad*! Allt ordar sig alltid på ett eller annat sätt!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.