Gatukonst och väder


Gatukonst i Stockholm – utanför Berzeliiparken

Det finns lite olika sorters gatukonst. jag har googlat och funnit allt från grafitti, både snyggt och bara kladd, och klistrade meddelande på hus och skyltar till stickade långa halsdukar på lyktstolpar! Jag föredrar dock ovanstående, men den fann jag inte under ”gatukonst”, men det är väl ett typiskt exempel på sådant? Den har funnits där i flera år och nästan alltid stannar folk och tittar. Jag undrar även vem denna konstärinna eller konstnär är? Nån som vet? Verkar inte finnas för många konstintresserade här, men det är inte heller så många som kikat in de senaste dagarn.

Vad gör alla egentligen i detta hällregnande? Idag blev det värre än utlovat. Efter tolv skulle det klarna upp och i morgon skulle det bli kanonväder. Men på SMHI:s sida har de ändrat sig. Idag har det varit värre än igår, då det i alla fall bara strilade och var uppehåll mellan varven. Men varför klaga på två ynkans regniga dagar när det varit så torrt i veckor innan?

Anmaja

4 comments
 1. Här har solen lyst hela dagen. Så skönt väder.
  Och det blommar nästan överallt här nu. Så vackert.
  Ha en fin lördagskväll.

 2. wenona – Här väntar vi på att solen ska återkomma. Efter ett helt dygns regnande har vi lätta vita moln och uppehåll idag.
  Anmaja

 3. Vilket originellt och roligt konstverk. Det är kul att se nåt annorlunda när det blivit så lyckat som det här. Ha en fin dag i solen!

 4. Dorinda – Ja visst är det originellt! Ett konstverk som man dessutom förstår sig på! 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.