Foton/bilder


Kan någon säga vem konstnären är?

Jag tycker om att sätta in mina egna foton här och ibland blir det bilder som inte alls har att göra med texten. Men denna gång ska jag berätta om bilden här över. Jag tog den på Tinnas WC när jag var hos henne i Täby, under min Stockholmsvisit för några veckor sen. Sprattelgubbar i keramik, jättekul, men lite fula egentligen och jag fick en idé! Ska se om jag kan göra nåt liknande nästa gång jag går till verkstaden och jobbar. Blir nästan lite sugen på att cykla bort nu, men regnet det öser ner… (Ett fint vårregn som är välbehövligt.)

Skulle vara kul att veta vem som är upphovskvinna eller -man till sprattelparet. Nån som vet, kanske sett andra på annat ställe? Jag kan förstås fråga Tinna. *L* Jag har fått för mig att de kommer från Danmark, men jag kan ha fel…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.