Oj, aj…


Runt Fjällgatan på Söders höjder

Idag har jag varit i valet och kvalet om jag skulle iväg och dansa. Men nu har jag bestämt mig för att inget kan bli värre om jag cyklar dit och känner mig för. Det är sista gången på motionsdansen och jag tycker att den varit så kul att jag bara måste dit idag också. Om en vecka, deklarationsdagen den 5 maj, har vi gemensam avslutning i alla grupperna. Tänk att en termin ska gå så fort!? Men visst är det sant att tiden går fort när man har roligt, så är det ju bara.

Tiden går fort på jobbet också och det känns faktiskt skönt att vara tillbaka. Det är lite jobbigt att ha semester, när den är aktiv och inte lat som den kanske borde?

Anmaja

4 comments
  1. I ett av de där husen gick jag på en bildvävskurs för många år sen. Hela området är så fint.

  2. Vilka fina gamla hus. De påminner mig om TV-serien Söderkåkar. Den är kanske filmad där?

  3. Fina foton och hus.

  4. Bella – Fin miljö att gå på bildvävkurs i! Måste ha varit inspirerande.
    Dorinda – Ja kanske spelade de in Söderkåkar där, jag vet inte. Vi får väl kolla i morgon, jag tror de sänder den då?
    wenona – Tack det är kul att gå på Söder och fota gamla miljöer.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.