Satte mig på katten!

Jag satte mig på katten och hann tänka många hemska tankar innan jag upptäckte att det var min ryggkudde som trillat ner på min sittplats…

Anmaja

2 comments
  1. Jag måste bara säga att bilden på Lussekatt var jättefin. Jag har bara fotograferat mina katter framifrån och har inte tänkt på att man kan göra på annat sätt.

  2. Dorinda – Jag försökte alltid att få med hela katten, från svans till öron i början, men insåg att det kan vara spännande med en närbild där bara en del är med och har testat lite olika sen. Jag vann ju en trisslott och fick en bild publicerad i tidningen när jag plåtat bara nosen och ögonen och bara del av öronen!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.