Surt äpple och öppet hus

Ja idag får jag bita i det sura äpplet… Skulle naturligtvis inte ha bowlat när jag inte hämtat mig från tidigare eskapader. Jag gick hem redan strax innan 22, när vi hade ätit och suttit och flamsat ett tag. Det var i alla fall en trevlig kväll, men jag blir så dj*drans sur när jag känner att jag håller på att gå av på mitten…

Jag gick och lade mig rätt omgående, men kunde inte somna så jag gick upp en runda, la mig att se lite på Notting Hill som jag redan sett ett antal gånger. Har sovit dåligt och var uppe och tog Tiparol/Panodil vid tre. Det hjälpte lite. Vaknade vid sju och försökte somna om, men straxt innan åtta klev jag upp och nu väntar jag på melodikrysset.

Förra veckan, när jag var i Stockholm var jag på radiohuset och såg inspelningen av det och lite av Lisa Syréns ’Ring så spelar vi’. Radiohuset hade öppet hus och jag passade på att gå dit. Jag tycker det är kul att se hur det går till bakom fasaderna. Förra året var jag ju med som publik i Malous morgonprogram ’Efter tio’ och det var bla intressant att se hur litet det är i en studio som ser så stor ut i teve.

Jag skrev ’förra året’, men när jag sökte på ”Malou”här i min sökfunktion så fick jag upp bloggen jag skrev efter den stockholms-resan och det är TVå år sen! Ja ja, här finns den att läsa om intresseklubben önskar läsa min längsta blogg hittills…

Anmaja

3 comments
 1. Hej och hopp AnMaJa
  Hoppas du mår lite bättre idag….kraaam på dig
  Jag trodde vi var helt överens om att det var roligare att har trevligt och ha ont än att sitta hemma med det onda … eller hur? *L*
  Nu vet du ju varför du har mera ont. Tänk om du bara suttit i soffan hemma och fått mera ont utan anledning. Bit gärna i ett sött äpple i stället eller något annat gott, din goda nötblandning t ex. Visst ät det tråkigt att inte göra det man vill utan att det gör mera ont. Tja men en sliten klyscha är ju, att det finns de som har det värre än både du och jag. Låter det lite trist….ääh. Jag är nöjd med att jag inte har det värre, än det som är med både värk och annat.
  Hoppas få se dig i morgon och svänga dina ”lurviga” kl 14. (varför säger man så, svänga sina lurviga ben ….hmmm klurar på om det sjungs i rönnerdahlvisan om detta, kommer från den???)

 2. Vad trist att du skulle få så ont i ryggen. Jag hoppas att du nu repar dig så snabbt att du snart bara minns det roliga. 🙂

 3. emM – Ja, ”bättre frisk o rik än sjuk o fattig” också. 🙂 😉

  Dorinda – Ja, som jag messade nyss, minns jag bara det roliga nu! 😉 🙂

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.