Bowling


Någon spelade på TV, jag lekte med kameran, det blev rätt bra…

Vi skulle ha personalfest i kväll, men för första gången på alla år blev det för få anmälda så festkommitén ställde in allt och bokade några banor på Harrys bowling i stället. Så vid halv sex ska jag cykla bort och se om jag kan slå några klot mitt i prick.

Det är först idag som jag har piggnat till något efter resa, dans och storstadsvistelse med innehåll. Men jag vet inte säkert om jag borde våga mig på att slänga klot. Kanske jag borde avstå? Inte så kul, men jag känner hur ryggen skriker nej. Tog några piller på jobbet och nu har jag smakat lite vitt vin från dunken jag köpte på båten… Jag brukar aldrig någonsin dricka själv i ensamhet, men jag bara kände för det och nu känns livet hyfsat! *L*

Emmadottern bowlade i många år, men la av när hon med sin familj köpte hus i Lindsdal. Det blev väl för mycket, med barn, hus och jobb och att köra moppe emellan. Hon försökte väl vid några tillfällen att lära sin mor hur man svingar iväg den där tunga bollen, men sånt har jag ju glömt nu.

Anmaja

3 comments
 1. Vilken fin och skarp bild av TV:n! Jag hoppas du fick en trevlig kväll och att du tog det försiktigt med ryggen.

 2. Hej, hoppas det var roligt att bowla. Önskar Dig en trevlig helg.
  ps, kolla på:
  wenona.se

 3. Dorinda och wenona – Ja jag fick en trevlig bowlingkväll, men jag kände rätt snart att jag inte borde ha bowlat då jag inte riktigt hämtat mig från tidigare eskapader. Men så är det och idag får jag bita i det sura äpplet. ;-(
  Visst är bilden skarp från kusinens teve! 🙂
  Jag har kikat på din sida wenona, den är fin och jag skrev i gästboken!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.