Kungsan


Kungsträdgårdsblommor!

Som vanligt blev det många foton på min väg i Stockholm och på Siljakryssen. Jag kommer att sätta in lite vartefter här och idag visar jag en del av de stora urnorna i Kungsträdgården med de blommande körsbärsträden i bakgrunden. Det var bedövande vackert! En dag var det rättså mulet, men en dag var Kungsans himmel blå, solen lyste och det fanns massor av flanörer runt omkring. Det är en plats att samlas på för folk, en trevlig plats med fik och restauranger.

Från scen hördes konstig musik, entonigt och jobbigt att lyssna på, så jag promenerade vidare. Men jag mindes för många år sen när Lotta Bromé hade program där som gick direktsänt ut i radion på lördags-eftermiddagar. Minns inte vad det var för program, men har för mig att hon presenterade någon veckolista av nåt slag. Musik i min smak.

Anmaja

5 comments
 1. Hej, ja så då är Du hemma igen. Och Du har haft en fin vecka kan jag tro. Här skiner solen nu och det är riktigt fint vårväder. Och snart är det helg igen.
  Ha det bäst:)

 2. Ja visst är det vackert i Kungsträdgården Jag har aldrig lyckats pricka in min resa till Sthlm just när det blommar som mest. Men mina flickor sänder bilder så jag här uppe i norr får se.
  Berit

 3. wenona och Berit W – Ja nu är jag hemma igen och Kungsan med blommande körsbärsträd är fantastiskt!
  Anmaja

 4. Vacker bild med allt rosa….
  Önskar dig en skön helg!
  Kram Gunilla

 5. Gunilla – Tack detsamma! Kram.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.